Een timmerman en zakenvrouw, we worden altijd gezien als een unieke combinatie. En dat zijn we waarschijnlijk ook wel. Maar onze uiteenlopende achtergrond maakt ons niet zo bijzonder. Bijzonder is dat onze kunde verschilt en de passie ons bindt.

Passie en kunde

Tritia Rams – Neeb  

Studeerde pedagogiek en bedrijfskunde en werkte 14 jaar als projectleider en lijnmanager in de IT. Sinds 2003 werkt ze als coach en trainer van teams en leidinggevenden. Hierbij maakt ze gebruik van een aantal modellen uit de organisatiekunde, psychologie en psychometrie (zoals de Myers Briggs Type Indicator (MBTI), Belbin Teamrollen en de FIRO-B). Daarnaast zorgt haar eigen ervaring als projectleider en lijnmanager voor het altijd praktisch uitvoerbaar zijn van haar adviezen. Want wie ooit aan de andere kant van de tafel zat, weet hoe lastig het is om het verhaal uit het boekje te snappen maar er helaas niets mee te kunnen in de weerbarstige praktijk van alle dag. Haar kunde vertalen, in voor anderen praktisch hanteerbaar en meer effectief gedrag is haar grote passie.

Eric Rams

Heeft 20 jaar als timmerman/voorman in de bouw gewerkt. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken zeggen ze wel eens. Eric heeft zijn eigen bedrijf waarin hij meubelen restaureert: Cita Meubelrestauratie. Daarnaast maakt Eric alle materialen die op onze programma’s worden gebruikt. Over gedrag of leidinggeven kun je lang praten, wij laten het onze deelnemers liever zelf doen. Dit betekent dat wij gebruik maken van verschillende simulaties, die in toenemende mate door onszelf worden ontwikkeld. Het via deze simulaties verbeteren van het functioneren van teams en individuen is voor Eric de grootste inspiratie om telkens nieuwe simulaties te bedenken en de daarvoor benodigde materialen te maken.